The natural power to heal

Over ons

Groothandel Carton is gespecialiseerd in aanvullende diervoeders- en huidverzorgende producten voor de melkveehouderij. Na jarenlange vertegenwoordiging en ervaring in de melkveehouderij en de handel, hebben we Carton opgericht. Vanuit onze agrarische scholing, brede netwerk en passie voor de sector zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten.

We kiezen zelf vitaminen en mineralen die geschikt zijn voor een bepaalde toepassing of ondersteuning van het ziektebeeld. Door het preventief toedienen van onze producten worden problemen voorkomen en kan bijvoorbeeld het antibioticagebruik sterk gereduceerd worden. Onze innovatieve producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Het gevolg: de weerstand van uw melkvee wordt verhoogd.

In de huidige veehouderij is veel meer data beschikbaar dan voorheen. Het monitoren van deze data  stelt ons in staat mogelijke problemen eerder te signaleren en tijdig in te grijpen. Vanuit de juiste analyse van gegevens kiezen we de meest geschikte toepassing en oplossing.

De veehouderij is een zeer specifieke wereld die zich ontzettend snel ontwikkelt. Deze ontwikkelingen volgen we op de voet, zodat we voor iedere situatie het beste product kunnen leveren. Het geeft ons enorm veel voldoening als wij een oplossing bieden en een advies geven waar u écht wat aan hebt.    

Ons team van vakspecialisten biedt u als melkveehouder de mogelijkheid voor een investering op de lange termijn. Een investering die voor uw melkvee meer dan de moeite waard is.